Aafartens kanoudlejning

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Aafartens Kanoudlejning
ME Rome ApS
CVR. nr: 39390159
Filosofgangen 30B
kontakt@aafartenskanoudlejning.dk
Telefonnummer: 40553003

Fortrydelsesret

Da udlejning dækker en bestemt dato og tidsrum er det undtaget for fortrydelsesret.

Afbestilling

Du kan frit afbestille din kanobooking indtil 7 dage før ankomst. Herefter er bestilling bindende og kan ikke refunderes.

Eneste undtagelse er i tilfælde af at vi må lave en aflysning fx på grund af ekstraordinær å-tømning i Odense Å. 

Ændring i bestilling
I kan indtil dagen før bookingen ændre på rute og antallet/størrelsen på veste. Kontakt os herom på mail hvis I ønsker at lave ændringer. 

 

Levering af lejet udstyr
Dine kanoer vil ligge klar det valgte udleveringssted på det aftalte tidspunkt.

Kanoerne ligger samlet med jeres navn på vestene. Pagajerne finder i enten i kanoen eller under. Vær opmærksom på, at der medfølger 2 pagajer pr kano. Der må ikke tages udstyr fra andre bestillinger. 

Aflevering af kanoer
I afleverer kanoerne ved det aftalte afleveringssted. Ved aflevering skal kanoen være tømt for evt. skrald. Padler og veste ligges i kanoen.

Kanoen skal være klar til afhentning senest kl. 18.00.

Når kanoerne er afleveret tager I et billede af kanoen/kanoerne og sender en sms med billedet til 40553003. På billedet skal man kunne se kanoen/kanoerne i sine omgivelser. 

BEMÆRK!
Hvis kanoerne ikke afleveres på det aftalte afleveringssted koster det 500 kr. pr. time der bruges på at lede efter kanoerne, og altid minimum en time. Det koster ligeledes 500 kr, hvis de afleveres efter kl 18.00.

Ansvar for lejet udstyr
Du har ansvaret for det lejede udstyr fra afhentning til du har afleveret kanoerne og sendt en SMS med billede af den afleverede kano til 40553003.

Skader på det lejede grej
Almindelige slidmærker og mindre ridser anses som normalt slid. Hvis udstyret viser tydelige tegn på grov mishandling, er brugeren ansvarlig for eventuelle reparationer. Hvis udstyret ikke kan repareres, vil brugeren blive opkrævet for erstatning af det beskadigede udstyr.

Der må ikke benyttes gaffatape på kanoer eller udstyr. Ignoreres dette, vil der blive pålagt et gebyr på 500 kroner pr. time for fjernelse af tape, med mindst en times beregning. 

Mistede genstande skal erstattes.

Sejlads er på eget ansvar
I færdes i naturen, og al sejlads sker på eget ansvar. Skulle ulykken være ude er det derfor jeres egen ulykkesforsikring, som skal dække.

Skoler og institutioner er selv ansvarlige for at stille med lærer og/eller instruktører, samt for at udarbejde sikkerhedsinstruktioner mm.

Aafartens Kanoudlejning kan aldrig drages til ansvar for anden parts handlinger.

Vi tager forbehold for:
– Prisstigninger.
– Force majeure.
– Trykfejl
– Ved fejl. eller mangleende udstyr skal I give os besked herom inden I sejler af sted fra afleveringsstedet på telefon 40553003 – så vi har mulighed for at rette fejlen. Telefonnummeret står også på kanoen.

Ændringer
Det er  ikke muligt at ændre på datoen I har lejet kanoen. I kan altid ændre antallet af veste, start-og udleveringssted samt starttidspunkt indtil dagen før.
Har I lejet for mange kanoer kan I afbestille og få refunderet op til 7 dage før. Efter denne dato kan I afbestille men kanolejen vil ikke  blive refunderet. Har I bestilt til udlevering i Bellinge, som IKKE er et afleveringssted, er det vigtigt at I giver os besked, hvis ikke alle kanoer benyttes, da I ellers skal betale for afhentning af de overskydende i Bellinge. 

Sikkerhed
Den person, som har foretaget bookingen, har ansvaret for at øvrige deltagere er sat ind i vores sikkerhedsregler, som findes her: https://www.aafartenskanoudlejning.dk/aafartens-kanoudlejning-sikkerhed-praktisk-info/

da_DKDanish