Aafartens kanoudlejning

Odense Aafart kanoudlejning- Bellinge

Bellinge - Munke mose

Bellinge "Sejler fra D. 1.Juni"

Odense Aafart kanoudlejning Bellinge tager dig med ind mod Munke Mose i Odense Centrum. På denne behagelige tur, med strømmen, kan I roligt, og uden besvær, sejle gennem skøn natur og rigt dyreliv, med muligheden for at se isfuglen og hejren, som boltrer sig i den skønne natur. Udover skøn natur kommer I ligeledes forbi den gamle papirfabrik og Odense Zoo, hvor der er mulighed for at spotte nogle af dyrene fra jeres kano. 

Når I nærmer jer Munke Mose, ankommer I til Skovsøen, hvor der er mulighed for at tage en pause. Her kan I lægge et tæppe på græsset og spise mad i det fri. Her er der også mulighed for toiletbesøg. Her kan I sidde fredeligt ved Skovsøen og springvandet i søen. Hvis I får lyst til noget til den søde tand, er der mulighed for at nyde en is ved Skovsøens Ishus. 

Der er også muligt at pakke et tæppe ud i Munke Mose og spise der i stedet. Her er det også muligt at købe gammeldags isvafler, softice, slush ice, kaffe m.m. i Odense Aafarts kiosk. Fra Munke Mose er alle muligheder åbne, da Munke Mose ligger centralt i Odense. Der er f.eks. gåafstand til den hyggelige gågade.

Intro Video

Rute detaljer

Bellinge – Munke Mose
Varighed: Ca. 3,5-5 timer
Niveau: Middel (ved lavvande kan sværhedsgraden værre højere)
Længde: 9,9 kilometer.

Pris pr. kano pr. dag
Leje
399 kr
Levering
Gratis
da_DKDanish