Aafartens kanoudlejning

Odense Aafart kanoudlejning- Bellinge

Bellinge - Munke mose

Bellinge - kun muligt fra 1. juni

Sejl fra smukke Bellinge mod Munke Mose i Odense Centrum. På denne tur, med strømmen, kan I sejle gennem skøn natur og rigt dyreliv, med muligheden for at se isfuglen og hejren, som boltrer sig i den skønne natur. Udover skøn natur kommer I ligeledes forbi den gamle papirfabrik og Odense Zoo, hvor der er mulighed for at spotte nogle af dyrene fra jeres kano. 

Når I nærmer jer Munke Mose, ankommer I til Skovsøen, hvor der er mulighed for at tage en pause. Her kan I lægge et tæppe på græsset og spise mad i det fri. Her er der også mulighed for toiletbesøg. Her kan I sidde fredeligt ved Skovsøen og springvandet i søen. Hvis I får lyst til noget til den søde tand, er der mulighed for at nyde en is ved Skovsøens Ishus. 

Der er også muligt at pakke et tæppe ud i Munke Mose og spise der i stedet. Her er det også muligt at købe gammeldags isvafler, softice, slush ice, kaffe m.m. i Odense Aafarts kiosk. Fra Munke Mose er alle muligheder åbne, da Munke Mose ligger centralt i Odense. Der er f.eks. gåafstand til den hyggelige gågade.

OBS ved lav vandstand

Vi gør opmærksom på, at kanoturen fra Bellinge kan være vanskelig og udfordrende ved lav vandstand (i perioder med lidt regn). Her vil I opleve passager med meget lidt vand og omkring motorvejen vil I møde en stensætning, hvor I skal ud af kanoen for at passere. 
Ruten er derfor ikke egnet for mindre børn og begyndere når der er lav vandstand i Odense Å. 

Intro Video

I skal aflevere kanoen på det valgte afleveringssted, som kan være enten:

Klik på linket på det valgte afleveringssted for at se hvor afleveringsstedet er placeret

Rute detaljer

Bellinge – Munke Mose
Varighed: Ca. 3,5-5 timer
Niveau: Middel (ved lavvande er sværhedsgraden høj)
Længde: 9,9 kilometer.

Pris pr. kano pr. dag
Leje
399 kr
Levering
Gratis
da_DKDanish