Aafartens kanoudlejning

Odense Aafart kanoudlejning - Skovsøen

Skovsøen - Munke Mose

Skovsøen

Dette er vores hyggelige og idylliske tur fra Engen ved Skovsøen til Munke Mose .Denne korte tur byder på smuk, dansk natur og naturoplevelser fra et fantastisk perspektiv. På turen vil I sejle forbi Odense Zoo, hvor der vil være mulighed for at spotte nogle af dyrene fra jeres kano. I vil også sejle forbi nogen af de store, flotte huse på Langelinie.

Når I ankommer til Munke Mose, er det muligt at pakke et tæppe ud og spise mad i det fri. Skulle i få lyst til noget til den søde tand, kan i købe gammeldags isvafler, softice, slush ice, kaffe m.m. i Odense Aafarts kiosk. Fra Munke Mose er alle muligheder åbne, da Munke Mose ligger centralt i Odense. Det ligger blandt andet i gåafstand til den hyggelige gågade.

Denne korte rute er perfekt for jer, der gerne vil nyde en hyggelig og rolig tur med familien eller vennerne. På denne rute sejler I med strømmen, og den er derfor særdeles behagelig og nem at sejle. På ruten er åen meget bred, og der er derfor god mulighed for at passere hinanden. Aafartens både sejler også på et stykke af denne rute, så I er meget velkomne til at vinke til skipperen ombord. Kommer en af Aafartens både, bedes I dog være opmærksomme og trække ind til siden, så båden kan passere.

Intro Video

Rute detaljer

Skovsøen – Munke Mose
Varighed: Ca. 1 time
Niveau: Let
Længde: 3,2 kilometer.

Pris pr. kano pr. dag
Leje
399 kr
Levering
Gratis
da_DKDanish