Aafartens kanoudlejning

Odense Aafart kanoudlejning - By Ruten

Munke mose - Skovesøen - Munke Mose

By-Ruten

Odense Aafart kanoudlejning By Ruten tager dig med på eventyr på vores hyggelige og idylliske tur fra Munke Mose til Engen ved Skovsøen og tilbage igen. Turen byder på en enestående oplevelse under trækronernes grønne løv, med smuk dansk natur og naturoplevelser fra et fantastisk perspektiv.

På turen sejler I forbi Odense Zoo, hvor der er mulighed for at spotte nogle af dyrene fra jeres kano. I sejler også forbi nogle af de store, flotte huse på Langelinie. Når I ankommer til Engen ved Skovsøen, er der mulighed for at spise mad i det fri. Her sidder I fredeligt og tæt ved Skovsøen og springvandet i søen. Får I lyst til noget til den søde tand, er der mulighed for at nyde en is ved Skovsøens Ishus. Ved skovsøen er der også mulighed for toilet besøg.

Denne rute er perfekt for jer, der gerne vil nyde en hyggelig og rolig dag sammen med familien eller vennerne. På denne rute er åen meget bred, og der er derfor god mulighed for at passere hinanden.

Aafartens både sejler på et stykke af denne rute og I er meget velkomne til at vinke til skipperen ombord. Kommer en af Aafartens både, bedes I være opmærksomme og trække ind til siden, så bådene kan passere.

Intro Video

Rute detaljer

Munke Mose – Skovsøen – Munke Mose
Varighed: Ca. 3 timer
Niveau: Let
Længde: 6,4 kilometer.

 
Pris pr. kano pr. dag.
Leje
399 kr
Levering
Gratis
da_DKDanish