Aafartens kanoudlejning

Odense Aafart kanoudlejning - Den Lange

Skovsøen - Stige Ø

Den Lange

Denne rute har hele pakken. En eventyrlig og idyllisk tur på Odense Å, der bliver mere udfordrende jo længere man kommer på turen. På den første del af turen kommer i forbi Odense Zoo, hvor der vil være mulighed for at spotte nogle af dyrene fra jeres kano. I vil også sejle forbi nogen af de store flotte huse på Langelinie.

Når I kommer til Munke Mose, vil I blive mødt at turens første af to overbærringer, og turen vil herefter blive mere udfordrende. I vil derefter blive mødt af mere utæmmet- og vild natur. Her skal I manøvrere jer igennem væltede træer, tætbevoksede buske og et snoet vandforløb. Dette er en mere uberørt del af åen i forhold til første del af ruten. Dette gør også chancen større for at se mere dyreliv og færre mennesker. På denne del af den eventyrlige tur, vil I blandt andet sejle forbi Eventyrhaven, Kulturbotanisk Have, små havne og en masse hyggelige huse ud til åen.

På denne tur vil der være gode muligheder for at holde pauser og få en bid mad. I kan vælge at spise før I tager afsted ved engen ved Skovsøen. Hvis I vil spise undervejs, anbefaler vi at I stopper enten i Munke Mose eller i Kulturbotanisk Have, hvor der er gode muligheder for at slå et tæppe ud og spise sin medbragte mad.

På grund af det udfordrende terræn, opfordres nybegyndere til at begive sig ud på en af vores andre eventyrlige ruter, før de prøver kræfter med denne.

OBS: Der er ingen toiletmuligheder på den sidste del af ruten og der går ingen offentlig transport ved endestationen af ruten.

Intro Video

Rute detaljer

Skovsøen – Stige Ø.
Varighed: Ca. 3-6 timer
Niveau: Øvet
Længde: 13,2-14,2 kilometer.

Pris pr. kano pr. dag
Leje
399 kr
Levering
Gratis
da_DKDanish