Aafartens kanoudlejning

Odense Aafart kanoudlejning - Stige Ø

Munke mose - Stige Ø.

Stige Ø

Odense Aafart kanoudlejning Stige Ø. ruten er til dig, der søger en udfordring. Turen byder blandt andet på to overbæringer, hvor kanoen skal transporteres kortvarigt på landjorden ved brug af den lille transportvogn, som I får med. Mens I bevæger jer længere ind i den vilde natur på åen mod Stige ø, kan I være heldige at komme forbi åens svaner og ænder, samt adskille fisk og fugle. Ligeså kommer I forbi Odenses kulturbotanisk have, hvor I har mulighed for at holde en velfortjent pause med en picnic blandt flotte blomster og træer. På turen vil I også komme forbi Eventyrhaven, små havne og hyggelige huse ud til åen.

Udfordringerne på denne tur gør sig gældende ved den utæmmede og vilde natur, hvor man skal manøvrere sig igennem væltede træer, tætbevoksede buske og et snoet vandforløb. Ikke desto mindre er ruten utrolig naturskøn med aldeles mange muligheder for at stoppe op og tage en pause væk fra byens støj.

OBS: Der er ingen toiletmuligheder på den sidste del af ruten og der går ingen offentlig transport ved endestationen af ruten.

Intro Video

Rute detaljer

Munke Mose – Stige Ø.
Varighed: Ca. 3-6 timer
Niveau: Øvet
Længde: 10-11 kilometer.

Pris pr. kano pr. dag
Leje
399 kr
Levering
Gratis
da_DKDanish